Tag nu for pokker et valg med et bilsyn i Aabenraa!

17 marts 2021 Anders Lundtang Hansen

Rent ud sagt er du virkelig nervøs for, at din bil skal til syn, for du har faktisk ikke en god anelse om, hvorvidt den kan klare turen eller ej, og du vil gerne have din bil godkendt, så du ikke skal til mekanikeren med den og have ordnet alt muligt på den, før den er lovlig at køre i igen.

Men alle dem, du spørger til råds, peger i øst og vest angående, hvordan standen er være på din bil, så du ved ikke, hvad du skal tro på.

Samtidig er du for bange for at besøge en mekaniker, hvis det bliver en nedslaget besked, og den skal lang tid på værksted – og måske er vedkommende måske bare ude på at hive penge ud af dig, så den bliver trukket på værksted unødigt.

Og det har du ikke råd til.

Så du vælger at tage chancen og få den til syn, men hvor skal det være?

Bilsyn i Aabenraa kan være hvor som helst

For der er jo mange steder at få synet ens bil, og du betragter det lidt ligesom at købe din lodseddel det rette sted, hvor der er størst chance for gevinst, så du vil nøje udvælge det rette sted.

Du ved godt, at man skal se bilen efter på samme måde hvert sted, men du forestiller dig alligevel, at du “har heldet med dig” det ene sted end det andet.

Men det er svært at vælge, for er du først dukket op, så sidder du ligesom i saksen, hvis det ikke går godt.

Derfor ender du med at vælge og vrage og dreje og vurdere, før du vælger en synshal.

I sidste ende kan det dog være det samme, for selv hvis bilen skulle blive godkendt, selvom den ikke burde det, så bliver den næsten med garanti vraget næste gang.

Flere Nyheder