Stilfuld tid

By:

Man ved, at et mærke er noget særligt, når det blot får ‘en’ eller ‘et’ foran – et Daniel Wellington er noget særligt, det er et ur med stil. Findes til både mænd og kvinder i flere designs og remme. Fuldend stilen med et Daniel Wellington.

Enkel og stilfuld urskive

De klassisk runde skiver er enkle, men stilfulde på ure fra det populære mærke Daniel Wellington. Typisk med hvid baggrund og minimalistiske streger i stedet for tal, får du et tidløst design, der passer til alt. Rammen og talstregerne matcher hinanden og findes i både sølvlook, gyldent look og sort. Resten af uret defineres af remmen…

Hvilken rem foretrækker du?

For at videreføre metal-looket kan du gå efter en metalrem, der matcher ramme og talstregerne på urskiven. Det skaber en helhed, der fuldender urets design og definerer stilen. Det kølige stål- eller sølvlook vælges af både mænd og kvinder, og passer til en moderne hverdag.

Det elegante gyldne look foretrækkes ofte af kvinder og udgør en form for smykkelignende accessories, der står godt til guldsmykker. Det gyldne metal er dog så afdæmpet i den gule tone, at det sagtens kan matches smykker i sølv og bronze. 

Læder er det organiske materiale, der tilpasser sig armen og give en behagelig blød følelse omkring håndledet. Smukke læderfarver i sorte og brune nuancer til mænd og kvinder. Vær opmærksom på rembredden og spændefarve, hvis du ønsker at udskifte din rem til læder. 

Glem ikke de andre!

Og så er der de særlige remme – i stribede tekstil. De funky remme er lavet af flettet tekstil i forskellige stribede farvekombinationer. Stadig med blik for det elegante og stilfulde kan du sætte lidt kulør på dit ur med en anderledes rem. Måske en god gaveidé til ham eller hende, der elsker sit Daniel Wellington, men altid blot har båret det med traditionel læder- eller metalrem…