Skal du have lagt nyt gulv?

06 juli 2020 Anne-Mette Hansen

Laminatgulve er et oplagt valg for mange, der vælger at få lagt nyt gulv i boligen. Det er nemmere at vedligeholde end et traditionelt trægulv. Og du kan også sagtens få laminatgulvet i et smart trælook. Overvejer du at få lagt laminatgulve? Så læs med her og få svar på alle dine spørgsmål om laminatgulve.

5 gode grunde til at vælge laminatgulve

Laminatgulve er blevet yderst populære i de danske hjem. Der er der flere grunde til. Nogle af dem er:

1. De er fremstillet til f.eks. at ligne forskellige træsorter

2. De er yderst slidstærkt og godt til dig med børn eller dyr

3. De er meget holdbart og nemt at vedligeholde

4. De giver både komfort og varme i boligen

5. De er vandafvisende og modstår ridser og slid

Det lyder næsten for godt til at være sandt. Er laminatgulve virkelig så gode? Ja, det er de. Ovenikøbet kan det også være et billigere alternativ til at få lagt et massivt trægulv. Det koster en del i materialer og så skal det også lakeres eller lignende. Laminatgulve kræver ingen behandling. 

Få professionelle til at lægge dit laminatgulv

Hvordan får du realiseret drømmen om det nye og slidstærke laminatgulv? Den bedste løsning er at få professionelle folk til at varetage opgaven for dig. På den måde sikrer du dig, at gulvet bliver lagt korrekt og at du får lagt det rette underlag under det.

Hvis du selv går i gang, er der mange ting at sætte sig ind. Det vil også tage dig en del længere tid, end det tager de professionelle. De er vant til at lægge gulve og gør det hurtigt og nemt hver dag. 

Kenn Dit Gulv udfører alle former for gulvarbejde i byerne Hillerød, Gladsaxe, Lyngby, Gentofte og omegn. Bor du i et af disse områder? Så er det måske det ideelle gulvfirma for netop dig. Du kan læse mere om firmaet her: https://kennditgulv.dk/ydelser/laminat/

Flere Nyheder