Mad ud af huset – også som buffet

22 juli 2021 Astrid Pedersen

Går du i tanker om at holde en uformel sammenkomst med stående buffet? Så bør du læse med i det følgende hvis du gerne vil slippe for madlavningen.

Kan jeg bestille buffet retter som mad ud af huset?

Her i 2021 behøver mad ud af huset ikke at være begrænset til den traditionelle tre retters menu – den såkaldte suppe, steg og is model. Vælger du det rette catering firma vil du finde at mad ud af huset køkkenet er langt mere mangfoldigt og nytænkende nu om stunder. Du kan for eksempel i stedet for en fastlagt menu til tallerken eller fad servering vælge at bestille buffet ud af huset.

Med buffet ud af huset er der lagt op til at du selv sammensætter din buffet ud fra en lang række småretter som er særligt velegnet til eksempelvis stående buffet. Du kan hos det danske catering firma Kokken og Jomfruen vælge og vrage iblandt et kæmpe udvalg af småhapser, for eksempel sliders, mini sandwiches, kanapeer, tapas, antipasti og lignende. På den måde kan du sammensætte en lækker buffet som passer perfekt til netop dit selskab og det antal gæster du forventer at skulle bespise.

Kokken og Jomfruen tilbyder også fastlagte buffet ud af huset menuer som du kan vælge hvis du ikke selv ønsker at sammensætte din buffet. Disse menuer er altid velafbalancerede når det kommer til indhold, og er som oftest tilpasset årstiden.

Ønsker du at holde en tidlig fest, for eksempel i forbindelse med en barnedåb eller et sølvbryllup, kan du vælge at servere brunch buffet ud af huset. Kokken og Jomfruen kan her tilbyde alle de velkendte brunch retter som du kan sætte på din buffet. Og så slipper du for selv at skulle knokle med tilberedning af de mange retter.

Du kan læse mere om Kokken og Jomfruen på kokken-jomfruen.dk

Flere Nyheder