Leder du efter et malerfirma i København?

14 december 2020 Anne-Mette Hansen

Skal du flytte i ny bolig? Bygger du nyt? Eller fraflytter du en lejlighed, du skal have malet? Måske er du udlejer af flere boliger og har brug for en dygtig maler, der kan gøre dem klar til indflytning? Der er mange anledninger til at skulle bruge en maler. 

Søger du et malerfirma i København? Det kan være lidt at en jungle at finde rundt i. Læs med her og få styr på, hvad du skal se efter, inden du hyrer malerfirmaet til opgaven!

Valg af malerfirma – det skal du se efter

At hyre en håndværker er altid en stor opgave. Det første fejl du kan begå, er at vælge den første og den bedste, du finder på nettet. Det skal du ikke gøre. Research gerne, og find flere gode bud på dit nye malerfirmaer. 

Dét du skal undersøge ved hvert firma, er f.eks.:

1. Hvilke garantier giver de?

Du tænker måske ikke, at man får garanti på udførte maleropgaver? Men det er faktisk en utrolig vigtig ting. Du ved aldrig, om malerfirmaets medarbejdere udfører arbejdet ordentligt. Derfor skal du med sikkerhed vide, at du ikke skal betale, før du har godkendt arbejdet. Samt at der er en garanti i 2-3 år. Hvis malingen f.eks. begynder at skalle af eller lignende. 

2. Har de gode kundeanmeldelser?

Tilfredse kunder er altid et godt tegn. Tjek derfor gerne malerfirmaets sociale medier og trustpilot for at se, hvad tidligere kunder siger om dem. 

3. Hvad er prisen?

Prisen skal også være i orden. Derfor er det en god idé at starte ud med at indhente tilbud fra to forskellige malerfirmaer. På den måde kan du komme frem til, hvad en realistisk markedspris er. Varierer de to tilbud meget fra hinanden? Så er det en god idé at indhente et tredje tilbud for at have noget at sammenligne med.

Flere Nyheder