Kan man altid bruge gamle terrassebrædder?

By:

Du har længe gået og overvejet, at du godt kunne tænke dig en lille forlængelse til din eksisterende terrasse, eller også kunne det bare være godt rart med et lille læområde et andet sted på din grund, hvor du lige planker nogle brædder ned, som du kan bruge som underlag.

Du begynder at gøre alvor af det, og du er da også på vej til https://www.10-4.dk/ for at købe disse brædder, men så opdager du noget ude i dit skur.

Du havde faktisk glemt alt om det: de aflagte brædder fra sidste gang, du lagde terrasse. Du havde nemlig været så smart, at du havde købt rigeligt, så du altid kunne arbejde videre, uden at skulle ud at købe flere, fordi du løb tør.

Så nu overvejer du at skrotte tanken om at købe nyt og bare bruge de gamle, for ved øjemål ser der ud til at være nok, og ellers er du da bare kreativ med det, du har.

Men er det nu en smart idé?

Tjek dine terrassebrædder efter

Dog kan du godt huske, det er ved at være lang tid siden, du lagde den sidste terrasse, og det er ikke fordi, du ligefrem har passet på de her brædder, for de skulle jo bare bruges som reserveplanker eller smides ud – hvilket du er kommet fra.

Så før du kaster dig over den gode tanke om at bruge, hvad du allerede har end at købe nyt, så er det måske på sin plads, at du lige tjekker brædderne efter.

For ved første øjekast kan de måske være umiddelbart meget brugbare, men de kan være rådne indeni, eller nogle af plankerne kan være det, så du er nødt til at tjekke dem alle efter.

Der kan også været gået insekter og andet i dem, så de alligevel går i stykker, når du skal til at bruge dem.

Måske kan det derfor bedst svare sig at købe nyt.