Installation af robotplæneklipper: Det er nemt med professionel assistance

By:

Med mindre man kender nogle der har en robotplæneklipper og ved at det er nemt at få den installeret, kan det virke voldsomt at overveje at investere i en robotplæneklipper. Men en installation af robotplæneklipper er hverken svært eller uoverskueligt. Hvis du ikke selv har lyst til at grave eller stikke de kanter ned, som er nødvendigt for at robotplæneklipperen ved, hvor den skal køre og hvor den absolut ikke skal.

Så snart at kanterne og opladeren er installeret, klare robotten resten af arbejdet. Det kan dog være nødvendigt at gå kanterne igennem, selvom de fleste maskiner er designet, så de kan slå kanterne.

Spar tid og få samtidig en flottere græsplæne

Det lyder helt forkert at det er muligt at få en flottere græsplæne, samtidig med at man bruger mindre tid på at slå den. Det skyldes at den hyppige slåning, som du kan sidde og nyde oppe fra terrassen, får din græsplæne til at stortrives. De små stykker græs som dagligt bliver til gødning, da det ender nede i græsset og det kløver og mos, som har en tendens til at overtage græsset trives ikke ved at blive slået og vil gå ud og overlade græsplænen til græsset. 

En anden fordel ved en robotplæneklipper er at den er næsten lydløs. Den kører på batteri og oplades ved hjælp af solenergi. En robotplæneklipper kan køre i 60-90 min. før den trænger til at blive opladet igen. Har du en græsplæne af almindelig størrelse, kan de fleste robotplæneklipper klare opgaven, men er plænen kuperet eller har andre sjove udfordringer, kan det være nødvendigt at investere i en kraftigere maskine.

Plæneklipperen kan ikke stjæles, da det kræver en kode før den virker. Den vil også selv køre tilbage til opladeren, hvis det begynder at regne imens den er igang med at slå græsset.