Gør plads til en Flos gun lampe

By:

Som navnet måske antyder, så er der faktisk tale om en lampe, hvoraf skaftet er formet som en pistol, når du erhverver dig en flos gun lampe.

Nogle mennesker vil nok finde den lidt kikset at have stående og mene, den måske nærmere hører til i et drengeværelse eller i en mandehule, men hvis man lader øjnene hvile længe nok på den, vil man langsomt bemærke magien ved den og dens detaljerigdom.

Derfor er der god grund til at gøre plads til en Flos Gun lampe derhjemme.

Selvfølgelig er det ikke den her lampetype, der fylder allermest, men derfor skal man stadigvæk sørge for, at den passer ind med resten af dens omgivelser, som du vælger at sammensætte den med.

Dette kan måske blive udslagsgivende for, at du kan overtale hjemmets andre beboere om, at sådan en Flos Gun lampe er det rette valg til at have stående derhjemme – og måske endda flere af samme slags.

Hvis du vælger Flos Gun med guldskafte, så skal man også have noget stående, der passer sammen med den i lige så kraftige pangfarver, så det duer ikke, man gemmer den væk bag en bunke papirer, der har hobbet sig op i hjemmekontoret.

Eventuelt kan man gøre dette område pænt og rent og så supplere med en gylden fyldepen, en gul cigaræske og andet, så de lyser toner ikke som sådan dominerer omgivelserne, men at de springer i øjnene, når man får øje på det, så der er en rød tråd i det sted, du sætter den op.

Apropos kontor, så kan du jo også købe den til at have stående på dit arbejdskontor, hvor du nok vil tiltrække dig opmærksomhed, hvis du har tilladelse til at tage den slags med at sætte op på arbejdet.

Så skal folk aldrig længere spørge efter, hvor din plads er, du bliver kendt som “ham med en gyldne pistol” som en anden James Bond-skurk.

Og det er da ret sejt!

Posted in: flos gun lampe