Følger du med i, hvad der udgives af danske film?

17 juni 2021 Anders Lundtang Hansen

Man kan følge meget med i eller lidt med i et emne, og man kan selvfølgelig befinde sig et sted i midten, som langt de fleste gør.

Hvis vi nu taler om dansk film – som vi skal gøre – så er det måske fordi, at man arbejder aktivt med danske film, at man følger med i, hvad der udgives, så man ikke alene er på forkant: man er også med til at skabe den udvikling.

Men ser man nu på langt størstedelen af danskere, så får de nok deres information om danske film fra eksterne kilder, og det er her, vi spørger dig: Hvor får du den viden om nye danske film fra?

For der er jo lagt en stor reklamestrategi i at få filmene (i hvert fald de største) ud at blive set i biograferne, inden de kommer på streaming (nogle gange samtidigt) eller på TV.

Så kan man være den, der opdager den slags, før reklamerne begynder ude i bybilledet, eller man kan være helt bagud, så man har misset, at en dansk film er blevet udgivet.

Der er mange informationskilder om danske film

Så selvom man måske ikke lige har interne kilder i den danske filmbranche om udgivelser, så er der stadig rig mulighed for at følge med.

Man kan jo abonnere på filmmagasiner, som der udgives fysisk og online, hvor der nok vil være en del informationer om de danske film på de danske medier med nyheder om den slags.

Der er endda biografernes egne hjemmesider over, hvad der snart kommer, som man kan holde øje med, så man ved, hvad man skal glæde sig til og måske købe en for- eller premierebillet på den givne film til, når den udkommer.

Ellers er det jo med at holde øje med de sociale medier og andre steder, hvor den slags informationer kan finde vej til.

Det kunne jo også være smart, hvis man nu vil have den danske film som fysisk udgivelse!

Flere Nyheder