Flotte og funktionelle træterrasser – find dem online

03 februar 2021 Astrid Pedersen

Skal ferien i sommeren 2021 foregå hjemme i lille Danmark? Så kan du med fordel indrette haven dertil. Og i den anledning er det oplagt at bygge en lækker træterrasse som kan danne rammen om familiens hyggelige samvær på den hjemlige matrikel.

Hvorfor skal jeg få opført en professionel træterrasse?

Måske tænker du at det er overkill at lade en faglært håndværker forestå opførelse af din træterrasse. Det er vel blot et spørgsmål om at flikke et trædæk sammen af terrassebrædder som kan købes i et hvert velassorteret byggemarked. Men her skal du tænke på at din terrasse, såfremt den skal være både holdbar og smuk, skal have såvel en bæredygtig konstruktion som et solidt fundament. Ellers risikerer du at din terrasse skrider eller synker. Og så er alt dit gode arbejde spildt.

Hvem fremstiller de flotteste træterrasser på Sjælland?

Leder du efter en dygtig og kompetent håndværker som kan hjælpe dig med at opføre en lækker træterrasse kan du med fordel vælge Kun Terrasser ApS.

Bag Kun Terrasser ApS står tømrermester Andreas la Cour som gennem de seneste mere end ti år udelukkende har beskæftiget sig med design og konstruktion af eksklusive træterrasse i Nordsjælland og Odsherred samt resten af hovedstads området.

Når du vælger Andreas la Cour til at hjælpe dig med din træterrasse kan du være sikker på et gennemarbejdet resultat. Der er ingen one size fits all løsninger hos Andreas la Cour som tilpasser hver enkelt træterrasse individuelt til den enkelte ejendom. Med en træterrasse fra Andreas la Cours hånd kan du være sikker på at føje ekstra værdi til din bolig. Og familien får en træterrasse som I alle kan have glæde af i mange år fremover.

Du kan se de mange flotte eksempler på træterrasser designet og opført af Andreas la Cour på kun-terrasser.dk

Flere Nyheder