Find en grøn frisør i København

29 september 2021 Miranda Denise Rendboe

Hvor finder man en grøn frisør i København?

Engang i mellem har vi allesammen brug en klipning, for nogen er det hver uge og for andre engang om året, sådan er vi så forskellige. Vores forskellighed er en vigtig ting at tage med og have fokus på, når vi går til frisør. Desuden ser vi helst, at dem der klipper vores hår er veluddannede. Vi lægger et stort ansvar over på den, som skal klippet vores hår, og tillid til den person er derfor vigtigt. 

Hos Kant hair by Lulu & Jerris får du en skræddersyet behandling samt rådgivning netop til dit hår og dine behov. Her bliver du værnet om under behandlingen, de har nemlig både kvalitet og service i højsædet. Frisørene her har taget den 4-årige frisøruddannelse, og har allesammen yderligere erfaring med i kufferten. Du er derfor sikret en skøn behandling her.

Hvorfor vælge en grøn frisør?

Det helt særlige ved frisør Kant i København K er, at det er en grøn frisør. Dt betyder, at de går op i miljøet og har derfor mere klimavenlige produkter. Det vil sige, at deres produkter ikke indholder unødvendig kemi. Af den årsag kan gravid sagtens gå ind og blive klippet, farvet eller få en behandling her uden at skulle bekymre sig. 

For at gå lidt mere i detaljer, så bruger de kun produkter, som er godkendt i forhold til grønne saloner. Produkterne er svanmærkede, veganske, allergicertificerede og Cosmos organic, som er en certificering for økologiske og naturlige produkter. 

Hos Kant er der klipning både for mænd, kvinder og børn, desuden kan du få farvet hår – om det skal være striber, baylage, brunt, blond eller lyserødt. Der er noget for enhver smag. Hår- og makeupopsætning er også noget, de gør sig i – om du skal være fin til fest eller bryllup, så kan det ordnes ved Kant. 

Frisøren ligger som sagt i København K, og så har de en studierabatsordning på 25%, så alle kan være med. Så hvis du ønsker professionel og skræddersyet behandling, samt en frisør der går op i miljøet, din, plantens og dit hårs sundhed, så tag et kig forbi Kant hair by Lulu & Jerris. 

 

Flere Nyheder