Få hjælp til at finde de rette opgaver gennem et konsulentfirma

14 april 2021 Astrid Pedersen

Står du for at skulle springe ud som selvstændig konsulent på freelancebasis? Så bør du udse dig et godt konsulentbureau, som kan hjælpe dig med at finde de rette opgaver. Og her kan du med stor fordel vælge Accuro ApS.

Hvorfor skal jeg vælge Accuro ApS som mit konsulentbureau?

Der er mange fordele ved at vælge Accuro ApS som konsulent bureau, hvis du arbejder inden for SAP og IT.

Først og fremmest har grundlæggeren af Accuro ApS selv arbejdet som SAP konsulent i mere end tyve år og har derfor den rette know how og hands on erfaring fra felten. Det betyder at du er på hjemmebane som SAP konsulent hos Accuro ApS – og at dit nye konsulent bureau ved hvad det handler om.

Der ud over har Accuro ApS kontakt til mange af de største virksomheder og organisationer i Danmark. Accuro ApS har gennem årene leveret freelance IT konsulenter til virksomheder så som Rockwool, IKEA, Topdanmark, IBM, Danfoss, DSB, Ørsted, Nordea og Vestas.

Når du arbejder som freelance IT konsulent hos Accuro ApS øger du således dine muligheder for at få en fod inden for de helt rigtige steder. Og hvis du ønsker det kan Accuro ApS hjælpe dig med at finde fast ansættelse i den virksomhed du passer bedst sammen med.

Hvordan bliver jeg freelance IT konsulent hos Accuro ApS?

For at blive optaget i Accuro ApS’ emne bank skal du være i besiddelse af en vis erfaring samt stor ekspertise inden for SAP og IT. Accuro ApS arbejder udelukkende med senior konsulenter som har mindst ti års professionelt virke på bagen inden for disse områder, og således kan fremvise såvel referencer som en bæredygtig portefølje af enten kunder eller ansættelser.

Du kan læse mere, og tage direkte kontakt til Accuro ApS via hjemmesiden accuro.dk.

Flere Nyheder