En butt plug med nænsomhed

By:

Hvis du kender bare til en smule omkring sexlivet, så vil du vide, at det i gennemsnit er “nemmere” at få indført noget i skedeåbningen, end det er at få sendt noget ind i endetarmens begyndelse.

Det hænger blandt andet sammen med, at mennesket fra naturens side er skabt til at skulle formere sig, så arten får intet afkom ved at dyrke sex i endetarmen, hvor der også kommer efterladenskaber ud og generelt bliver holdt stramt sammen af en ringmuskel, der først giver slip, når man dør.

Alligevel er det næsten videnskabeligt bevist, at især mænd har et nydelsespunkt i endetarmen, der også er kendt som et g-punkt. Om der findes en højere eksistens, der drev gæk med os, da mennesket blev skabt, er ikke til at sige, men det kan siges med sikkerhed, at der er stor nydelse af hente ved stimulering af det punkt.

Så det er værd at undersøge nærmere med både øjne, hvis man partneren, fingeren og en god butt plug, der kan gøre arbejdet tilfredsstillende.

Nogle mennesker propper nemlig alle mulige forskellige ukurante ting op i endetarmsåbningen, hvilket kan resultere i skader, bortkomne genstande, man skal på skadestuen for at hente ud, og – måske mest farligt – infektionssygdomme.

En butt plug er netop skabt til det formål at lege med den erogene zone, der er endetarmen, og der er derfor af gode grunde mennesker, der opnår størst nydelse ved sex i den indgang.

Men igen skal man bruge en godkendt butt plug, der er designet til formålet, så sexoplevelsen udelukkende og ubetinget fører nydelse med sig og ikke ubehag.

Apropos ubehag, er det værd altid at være nænsom ved den “anden” åbning, for som vi skrev i begyndelsen, er den ikke lige så let at trænge ind i og skal således ofte “varmes mere op”, end man er vant til ved for eksempel åbningen i skeden.

Brug altid et godt udvalg at butt plugs, som du kan finde her: https://www.belugi.dk/til-hende/til-hende/anal-sexlegetoej/butt-plugs

Posted in: butt plug