Eksklusive designer loftlamper fra kendte producenter og brands

By:

Belysningen er en del af din indretning, du ikke må overse – eller spare på. Det er ret vigtigt, at du, i det øjeblik, du har besluttet dig for en bestemt indretnings stil, vælger lamper, som passer ind i denne. Det er også vigtigt, at dine nye lamper opfylder deres formål. For eksempel bør du fortrinsvis vælge lamper, som spreder blødt og afgrænset lys, i rum, hvor du ønsker at skabe en intim og hyggelig stemning.

Gulvlamper, bordlamper og pendler udmærker sig derved, at de både er dekorative og de rene hyggespredere. Til gengæld bør du, til rum, hvor du har brug for at kunne skabe et godt overblik, vælge en funktionel loftlampe. En loftlampe, som er godt designet, spreder et behageligt og jævnt lys ud over et større areal, hvilket er en fordel, hvis der er tale om eksempelvis et arbejdsværelse eller et børneværelse.

Dekorative loftlamper til stuer og værelser

Det, at en loftlampe er mere funktionel end for eksempel en bordlampe, behøver dog ikke at betyde, at den ikke kan være dekorativ. Hvis du vælger at opsætte en loftlampe i din stue, vil du jo gerne have, at den passer til rummets øvrige decor. Til alt held findes der et hav af forskellige designer loftlamper, som både udnytter lyskilden optimalt, spreder det lækre, jævne lys, og samtidig er formgivet af kendte og dygtige designere. Se for eksempel de smukke og klassiske Glo-ball loftlamper fra Flos, som på én og samme tid er diskrete og et statement i sig selv.

Find smukke og funktionelle designer loftlamper online

Du behøver ikke at løbe langt for at finde de raffinerede loftlamper fra Flos og andre kendte brands. Hos andlight.dk finder du designer lamper fra kendte producenter, her i blandt Foscarini, Frama, Grupa Products, GUBI, HAY Lamper, Muuto, NEW WORKS, nicolaj bo, Normann Copenhagen og Northern Lighting. Find din nye loftlampe hos andlight.dk

Posted in: loftlamper